WAAROM GROENTALENT?

Werk vormt een belangrijk onderdeel van je leven en wij realiseren dit als geen ander.
Waar sta je in je carrière, voor welke uitdagingen staat uw bedrijf?
GroenTalent helpt met de volgende stap.

Wij zorgen niet alleen voor het invullen van vacatures of het bieden van een baan, wij zorgen voor een nieuwe toekomst!
Wij bemiddelen in heel Nederland zowel starters, medioren, en senioren op MBO-, HBO- en WO- niveau.
GroenTalent is dé partner voor iedereen die een (nieuwe) baan of personeel zoekt in de binnen het onderwijs in de groene sector.

Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.

Past het bovenstaande bij jou als persoon? Dan komen we graag met je in contact.

ONZE DIENSTEN

Werving en Selectie

Bij werving en selectie verzorgen wij het werving- en selectieproces van een medewerker. De medewerker gaat rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever. Ook voor werving & selectie geldt: no cure, no pay. Wanneer wij geen geschikte kandidaat kunnen vinden, worden geen kosten in rekening gebracht.

Detacheren

Detacheren is het inlenen van personeel voor een vaste periode met een vast aantal uren per week. Het contract is voor een vastgelegde periode en de kandidaat komt in dienst bij GroenTalent.

Uitzenden

De meest flexibele oplossing voor uw personeelsvraag. Door tijdelijk personeel in te zetten kunt u snel en efficiënt inspelen op pieken en dalen in de werkdruk. Uitzendkrachten kunnen ook ingezet worden om vast personeel te vervangen bij bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof. De uitzendkracht komt bij GroenTalent op de loonlijst.

BETROUWBARE PARTNER

Met het oog op de wet ketenaansprakelijkheid is het belangrijk dat u met de juiste partij in zee gaat.
GroenTalent is daarin een betrouwbare partner en biedt u middels onderstaande certificaten de gewenste zekerheid.

Groentalent is lid van de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. De NBBU ziet erop toe dat zijn leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving in acht nemen. Meer informatie over de NBBU is te vinden op www.nbbu.nl

Groentalent beschikt over het keurmerk NEN 4400-1, toegekend door de Stichting Normering Arbeid. Deze norm houdt in dat ECO-job is beoordeeld op haar verplichtingen uit arbeid, waaronder de aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting, de identificatie van de onderneming en het uitvoeren van identiteitscontrole. Meer over de SNA en de NEN 4400-1 vindt u op www.normeringarbeid.nl.

Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP) verzorgt de pensioenregeling voor de branche voor personeelsdiensten. Het pensioenfonds houdt zich bezig met de uitvoering van de pensioenregeling en het beheren van de pensioengelden. Ook zorgt het pensioenfonds voor een goede voorlichting over de regelingen.
www.stippensioen.nl

Algemene voorwaarden NBBU
NBBU CAO uitzendkrachten